HEMA Zorgvinder

zoek en vergelijk zorgverleners

HEMA Zorgvinder

Zoek en vergelijk zorgaanbieders

Zoek op aandoening of behandeling
Zoek op naam zorgaanbieder

Zorgaanbieders bij u in de buurt

Vind snel en simpel zorgaanbieders bij u in de buurt. U ziet in één oogopslag welke zorgaanbieders zijn gecontracteerd.

Voordelen van gecontracteerde zorg

Voor HEMA zijn afspraken gemaakt met zorgaanbieders over de kwaliteit, wachttijd en prijs van de zorg. Lees meer

Waardering van anderen

Mensen vinden de waardering van anderen belangrijk bij hun keuze. Daarom toont de Zorgvinder patiëntervaringen waar mogelijk.

HEMA helpt u graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder. Daarom is deze Zorgvinder voor u gemaakt. Hiermee vindt u eenvoudig en snel een zorgaanbieder bij u in de buurt. U ziet direct met welke zorgaanbieders afspraken zijn gemaakt over het betalen van de rekening en de kwaliteit van de zorg. En komt u er zelf toch niet helemaal uit? Dan helpt de Zorgadviseur (088 222 43 21) u graag verder.

Met de Zorgvinder kunt u op twee manieren zorgaanbieders vinden.

  1. Via het tabblad ‘Zoek op aandoening of behandeling’ kunt u zoeken op aandoening (zoals ‘rugpijn’), hulpmiddel (zoals ‘pruik’), behandeling (zoals ‘kijkoperatie’) of specialisme (zoals ‘dermatologie’).
  2. Via het tabblad ‘Zoek op naam zorgaanbieder’ kunt u zoeken op de naam van een zorgaanbieder. Daarbij selecteert u eerst het soort zorg (zoals ‘verloskunde’). 

Bij beide manieren vult u een plaats in en de gewenste maximale afstand tot de zorgaanbieder. De Zorgvinder geeft alleen een zoekresultaat als u alle velden hebt ingevuld.

Op de HEMA Zorgvinder vermelden we alle voor ons gecontracteerde zorgaanbieders en enkele niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Kunt u de aanbieder van uw keuze niet vinden in onze Zorgvinder? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgadvies op telefoonnummer 088 - 222 4321 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.00 uur). Een zorgadviseur kan u verder informeren.

Terug naar boven

Om de website van HEMA Zorgverzekering goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.